Kommek öppnar dörrarna | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kommek öppnar dörrarna

Intresset för kommunal ekonomi är rekordstort. Arrangörerna av Kommekmässan hoppas på en bit över 4000 besökare.

– Kombinationen av ett bra program, det traditionellt stora intresset för konferensen och hygglig ekonomi är några förklaringar till det höga antalet anmälda, säger Anders Haglund, projektledare för årets Kommek.

Det nära förestående valet gör konferensen extra intressant och under invigningen presenterade kommun- och finansmarknadsminister Mats Odell sina tankar kring de kommunalekonomiska frågorna. Senare under dagen kommer Mats Odell att debattera med Thomas Östros, en programpunkt som varit fullbokad sedan länge.

– Det ska också bli spännande att höra Sören Holmbergs avslutande analys av det politiska opinionsläget, säger Anders Haglund.

Offentliga Affärer är på plats i Malmö och under två dagar erbjuds vi både seminarier och fackmässa där utställare presenterar nyheter, produkter och tjänster. Förra årets mässa lockade 3300 besökare.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *