Cookies | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Cookies

Vår webbtidning använder cookies vilket betyder att vi sparar information på din dator. Orsaken är helt enkelt den att webbpubliceringssystemet använder cookies för att hålla reda på viss teknisk information under tiden du besöker webbplatsen. Så snart du stänger din webbläsare så tas denna information (cookie) bort.

Vill du inte att vår webbplats sparar information på din dator så kan du spärra detta i din webbläsare. Cookies måste tillåtas om du loggar in på webbtidningen men tittar du endast på information behövs inte cookies. I den dokumentation som medföljer din webbläsare kan du läsa om hur du gör för att stänga av cookies.

Anledningen till att vi informerar dig om detta är att lagen om elektronisk kommunikation som gäller sedan juli 2003 fordrar att webbplatser som använder cookies upplyser dig om detta.

 

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Uncategorized

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *