Tyck till om vägledningen | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tyck till om vägledningen

Kammarkollegiet uppmanar alla berörda att tycka till om den senaste vägledningen för utformande av förfrågningsunderlag.

Kammarkollegiet publicerar nu i rask takt den ena upphandlingsvägledningen efter den andra. Senast i raden beskriver hur man bör gå till väga för att utforma ett bra förfrågningsunderlag.

Kammarkollegiets upphandlingsstöd har utarbetat denna vägledning i samarbete med ett antal representanter från andra myndigheter, leverantörer och intresseorganisationer.

Ett väl utformat förfrågningsunderlag är en av grundstenarna för en lyckad upphandling, skriver man på sin webbsida. Ledord för arbetet är förfrågningsunderlag som är överskådliga, lättbegripliga och rättssäkra, där krav och villkor är relevanta och inte mer omfattande än nödvändigt utifrån den aktuella upphandlingen. Vägledningen finns på www.upphandlingsstod.se/vaegledningar.

Fram tills den 22 november är vägledningen på öppen remiss och synpunkter och kommentarer lämnas enklast via e-post till synpunkter@kammarkollegiet.se.

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *