Dags att sortera utanför hemmet | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Dags att sortera utanför hemmet

Nu finns en ny typ av papperskorg för källsortering i städer, parker och offentliga miljöer. Ett antal kommuner i Norrbotten och Västerbotten har deltagit i utvecklingen av produkten.

Allt fler krav ställs idag på privata personer, kommuner och företag för att öka återvinning. Vissa kommuner till och med bötfäller medborgare som fuskar med källsorteringen hemma, medan det är okej att kasta all skräp i ett och samma kärl utanför hemmet. Nu har Återvinningslösningar i Norr AB tagit fram en ny typ av papperskorg, Sortify, som är anpassad för källsortering i städer, parker och andra offentliga miljöer.

Ett antal kommuner i Norrbotten och Västerbotten har deltagit i utvecklingen av denna produkt. Papperskorgen har två dörrar på motsatta sidor som tillåter enkel tömning utan lyftmoment. Sortifys volym är några gånger större jämfört med en vanlig papperskorg vilket tillåter besparingar i samband med minskad tömningsfrekvens.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Miljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *