Sex kommunikationsbyråer klara för avtal med Kammarkollegiet | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sex kommunikationsbyråer klara för avtal med Kammarkollegiet

I går, onsdag, fattade Kammarkollegiet tilldelningsbeslut i den sista av två delar i ramavtalsupphandlingen av kommunikationsbyråtjänster. Kammarkollegiet är en myndighet som är inne i en spännande förändringsprocess. Myndigheten har av regeringen fått förtroendet att ansvara för fler uppdrag än tidigare. I dag har Kammarkollegiet närmare 35 olika uppdrag och drygt 280 medarbetare. Med dessa förändringar följer ökade krav på kommunikationsinsatser såväl internt som externt. Upphandlingen är uppdelad på två områden: Område A som innebär tjänster inom området strategisk

MER kammarkollegiet.se

Comments are closed