Ny tjänst för e-blanketter | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny tjänst för e-blanketter

SKL Kommentus har tillsammans med Bank-ID och Logica tagit fram en tjänst som förenklar införandet av e-tjänster i offentlig sektor.

eForms är enligt SKL Kommentus först i Sverige med att erbjuda e-signering direkt i PDF-formuläret. Formulären går även att e-signeras av flera personer vid ansökningar som kräver flera signaturer, som exempelvis ansökan om boende.

eForms kommer att säljas som abonnemang till kommuner för en fast årskostnad, oavsett hur många eller vilka formulär som används. I abonnemanget ingår tillgång till alla formulär som är cirka 20 stycken till att börja med, men kommer att bli minst 50 stycken innan årets slut.

Tjänsten är till en början tillgänglig för kommuner inom områden som: Plan och bygg, Miljö, Vård och omsorg, Socialtjänst, Kultur och fritid m fl. Inom kort kan även andra organisationer ansluta sig till eForms, såsom Landsting och statliga myndigheter.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *