SFV ska spara energi i väst | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SFV ska spara energi i väst

Statens fastighetsverk har upphandlat energioptimering av kulturhistoriskt värdefulla byggnader i Lysekil, Vänersborg, Göteborg och Halmstad. Målet är att minska energiförbrukningen med minst fem procent per år under tre år.

Totalt omfattas 14 stycken fastigheter om drygt 61 000 kvadratmeter. Dalkia, leverantör av energi- och tekniktjänster, vann uppdraget.

– Vi är mycket glada över uppdraget och kundens förtroende att få energioptimera dessa värdefulla byggnader. Statens fastighetsverks miljömål för entreprenaden är att minska energiförbrukningen med minst 5 procent per år under avtalstiden. Vi kommer att driva energioptimeringen via driftövervakning och platsbesök, säger Stefan Sundström, regionchef på Dalkia.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Ekonomi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *