Göteborgs upphandlare får nya lokaler | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Göteborgs upphandlare får nya lokaler

Upphandlingsbolaget i Göteborgs stad kommer att flytta sin verksamhet till större lokaler i en något mer centralt belägen fastighet i Göteborg.

I oktober kommer Upphandlingsbolaget att flytta sin verksamhet till Eklandias fastighet på Kungsgatan 19. Därmed får de både något större lokaler jämfört med idag och på en mer central adress. Lokalen är på 1 800 kvm, i två plan med både kontorsrum och öppna ytor.

– Vi var i behov av att utöka våra kontorsytor och lokalen på Kungsgatan 19 stämde väl in på de önskemål vi hade både vad gäller planlösning och geografiskt läge. Vi ser fram emot att flytta in i de nya lokalerna, säger Carl-Johan Thorell, ekonomichef Upphandlingsbolaget i ett pressmeddelande från Eklandia.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *