Ny personbil i Elbils­upphandlingen | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny personbil i Elbils­upphandlingen

Nu går det att avropa ytterligare en elbil från Elbilsupphandlingens ramavtal: Mitsubishi Outlander laddhybrid.

Mitsubishi Outlander är en femsitsig kombi. Med el från batteriet har den en räckvidd på cirka 50 km på en laddning. Bilen är en laddhybrid som dessutom kan köras på bensin. Normal laddning tar cirka 5 timmar om batteriet är helt tomt, men batterierna kan snabbladdas på 30 minuter vid en snabbladdningsstation (CHARdeMO). Mitsubishi Outlander är den första laddhybriden på svenska marknaden som kan snabbladdas.

Toppfart är 170 km/h. Mitsubishi Outlander har fem stjärnor i Euro NCAP, sju airbags, ESP och ABS, låsningsfria bromsar.

Koldioxidutsläppen vid blandad körning är 44 g CO2/km, så bilen klarar definitionen för supermiljöbil. Bilen är möjlig att beställa omgående. Produktionen börjar våren 2013 och därefter sker leverans från juli och framåt, via överenskommen återförsäljare i Sverige.

Mer information: www.elbilsupphandling.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Avtalsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *