Solna Sveriges främsta företagarkommun | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Solna Sveriges främsta företagarkommun

Pehr Granfalk (M), kommunstyrelsens ordförande i Solns stad.

 

Solna placerar sig i topp när Svenskt Näringsliv rankar landets främsta företagskommuner. Det är sjätte året i rad och sjunde gången under 2000-talet som Solna tar hem förstaplatsen

– Vi är mycket glada och ödmjuka inför att Solnaföretagen åter igen placerat oss i topp. Det är hedrande att tillsammans med det lokala näringslivet utveckla företagsklimatet i Solna. Vi behöver de goda krafter som finns lokalt för att fortsätta utveckla, förbättra och skapa förutsättningar för ett bra näringsliv i staden, säger Pehr Granfalk (M), kommunstyrelsens ordförande i Solna.

Solna jobbar aktivt med att utveckla servicen för företagarna. Några av framgångsfaktorerna handlar om utveckling av stadens infrastruktur och företagsservice, upphandling av varor och tjänster i konkurrens samt att erbjuda nyföretagarrådgivning.

Nöjda företagare
– Företagarna är väldigt viktiga för Solnas utveckling. Det är företag som skapar tillväxt och jobb vilket ger oss möjlighet att satsa på barnen i skolan, äldre inom omsorgen samt att alla solnabor får en trevlig stadsmiljö.

Svenskt Näringsliv ranking baseras främst på företagarnas betyg på hemkommunen men tar också hänsyn till statistiska faktorer.

– Det är glädjande att våra företagare är nöjda med att finnas och verka i Solna. Vi vill att Solna fortsätter att vara en stad där både solnabor och företagare trivs och utvecklas, avslutar Pehr Granfalk.
Källa: Solna stad

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *