Handelshögskolan spexar om finanskrisen | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Handelshögskolan spexar om finanskrisen

Snart premiär för Handelshögskolans spex.

Under nära ett halvår har studenterna på Handelshögskolan i Stockholm repeterat och planerat ett av Handelshögskolans studentkårs största evenemang under året, Handelsspexet 2013, som i år ges på temat “Sound of Money”.

I årets upplaga av Handelsspexet spexar man om finanskrisen utifrån musikalen Sound of Music. Det ger en lyckad kombination som bjuder på mycket skratt, ironi, glädje och sång.

Snart premiär
Årets föreställningar går av stapeln under 12, 13, 14 samt 21 maj på Wallmans Salonger i Stockholm.

– Vi har jobbat hårt under mer än ett halvårs tid och nu är premiären snart här. Flera av skådespelarna har varit med förut, men det finns även många nya och fantastiska förmågor i ensemblen, säger projektledare Johan Bjurman Bergman, och fortsätter:

– Handelsspexet är ett fantastiskt sätt för oss studenter att få göra något kreativt och utvecklas som individer, samtidigt som vi får visa omvärlden att vi kan mer än statistik och kontering.

Handelsspexet är ett av Handelshögskolans studentkårs äldsta projekt. Redan i början av 1960-talet hölls de första föreställningarna, och det har varit en återkommande tradition på Handelshögskolan.
Källa: Handelshögskolan i Stockholm

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Utbildningar

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *