Deloitte – Tax Firm of the Year 2013 | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Deloitte – Tax Firm of the Year 2013

Magnus Larsson, partner och affärsområdesansvarig Tax på Deloitte.

För andra året i rad utnämns Deloitte till Tax Firm of the Year i Sverige av den oberoende och internationellt erkända publikationen International Tax Review.

– Skattefrågor hanteras på bästa sätt om man förstår hur de påverkar affärsverksamheten. Framgångsrika företag inser den kopplingen och söker rådgivare med de kompetenserna, säger Magnus Larsson, partner och affärsområdesansvarig Tax på Deloitte.

Excellent
Den årliga utmärkelsen Tax Firm of the Year bygger på intervjuer och information från klientföretag och branschanalytiker. Några av kriterierna som utvärderas under året är specialistkompetens, nytänkande, affärskunskaper och uppdragens komplexitet.

Deloittes specialister inom skatterådgivning har bakgrund inom svensk och internationell ekonomi och skattejuridik. Klienterna är både svenska och internationella företag. Deloitte har i dag 160 skatteexperter i Sverige.
Källa: Deloitte

FAKTA
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, skatterådgivning, business consulting och finansiell rådgivning till offentliga och privata klienter inom en mängd branscher. Med ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, kan Deloitte erbjuda spetskompetens av världsklass och djup lokal expertis för att hjälpa klienter till framgång oavsett var i världen de bedriver sin verksamhet. Samtliga 195 000 medarbetare i nätverket arbetar för att nå den  gemensamma visionen – To be the standard of excellence.
Källa: Deloitte

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Ekonomi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *