En helt ny LOU och LUF – Så påverkar de nya EU-direktiven dig | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

En helt ny LOU och LUF – Så påverkar de nya EU-direktiven dig

Införandet av de nya EU-direktiven kommer väsentligt att påverka upphandlingsarbetet. Låt de främsta experterna ge dig en inblick i de viktigaste förändringarna när direktiven införlivas i svensk lagstiftning.

Den offentliga upphandlingen står inför många och stora förändringar, bland annat genom de nya EU-direktiven. Under Upphandlingsdagarna 2014 har du möjlighet att lyssna till några av de främsta experterna inom området. Få en inblick i de viktigaste förändringarna när de nya direktiven införlivas i svensk lagstiftning. Eva Sveman, Förbundsjurist, Sveriges Kommuner och Landsting, Ulrica Dyrke, Jurist, Företagarna, Helena Rosén Andersson, Advokat, Advokatfirman Lindahl, Åsa Westlund, EU-parlamentariker (s), Malin de Jounge, Biträdande avdelningschef, Konkurrensverket och Christofer Fjellner, EU-parlamentariker (m).

Vill du veta mer om Sveriges största konferens och mötesplats för upphandlare och inköpare, Upphandlingsdagarna 2014?
Klicka här för att läsa mer

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *