Globala energifrågor för en hållbar energiframtid | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Globala energifrågor för en hållbar energiframtid

Onsdagen den 11 december var IEA:s chefsekonom Fatih Birol på besök i Stockholm för att presentera rapporten World Energy Outlook 2013. It- och energiminister Anna-Karin Hatt tog emot och deltog tillsammans med Birol på både Dagens industris energikonferens samt Birols presentation av rapporten i riksdagens andrakammarsal. Under besöket i Stockholm överlämnade Anna-Karin utmärkelsen Nordstjärneorden till Birol vid en ceremoni på Turkiets ambassad. Presentationen av rapporten går att se i efterhand.

Läs artikel: Globala energifrågor för en hållbar energiframtid

Näringsdepartementet, 16 december 2013

MER regeringen.se

Comments are closed