Förkommersiell upphandling — En bortglömd svensk succé? | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Förkommersiell upphandling — En bortglömd svensk succé?

Stora svenska exportframgångar har sitt ursprung i offentlig upphandling. Man vågade beställa lösningar som ännu inte fanns, vilket ledde fram till välkända storföretag och tillväxt för Sverige. Hur kan dagens offentliga upphandlare underlätta för nya företag?

Den 29 januari träffar du Ulf Dahlsten, Research associate, London School of Economics och Senior Advisor, Global Climate Forum (tidigare Generaldirektör, Posten och Direktör i EU-kommissionen) under Upphandlingsdagarna 2014 på Nacka Strandsmässan då han berättar mer om sina erfarenheter.

Vill du träffa Ulf och många andra av dina branschkollegor?
Då ska du anmäla dig till Upphandlingsdagarna 2014 genom att klicka här.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *