Regeringen föreslår en skattereduktion för mikroproduktion av förnybar el | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Regeringen föreslår en skattereduktion för mikroproduktion av förnybar el

I en remiss till Lagrådet föreslår regeringen att en skattereduktion för mikroproduktion av förnybar el införs. Förslaget är ett led i regeringens arbete för att öka andelen förnybar el och att stärka konsumenternas ställning på elmarknaden.

- Vi behöver mer förnybar el i Sverige, det är bra för det svenska energisystemet men det är också bra för konsumenterna som på det sättet kan ta kontroll på sina elkostnader, säger it- och energiminister Anna-Karin Hatt.

Läs artikel: Regeringen föreslår en skattereduktion för mikroproduktion av förnybar el

Finansdepartementet, Näringsdepartementet, 31 januari 2014

MER regeringen.se

Comments are closed