Energimyndigheten föreslår ändringar i elcertifikatsystemet | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Energimyndigheten föreslår ändringar i elcertifikatsystemet

Energimyndighetens har idag överlämnat förslag till ändringar i det nationella regelverket för elcertifikat, i syfte att uppfylla åtagandena i traktatet mellan Sverige och Norge om den gemensamma elcertifikatsmarknaden. Samtidigt överlämnade den norska energimyndigheten NVE motsvarande förslag till den norske olje- och energiministern Tord Lien. En del i uppdraget har varit att göra en analys av, och vid behov föreslå justeringar av, kvotpliktskurvan.

Pressmeddelande: Energimyndigheten föreslår justeringar i elcertifikatsystemet
Läs om den norsk-svenska elcertifikatmarknaden

Näringsdepartementet, 11 februari 2014

MER regeringen.se

Comments are closed