Valberedningen klar med förslag: SOI förnyar i styrelsen | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Valberedningen klar med förslag: SOI förnyar i styrelsen

Sveriges Offentliga Inköpare får en ny ordförande på SOI:s årsdagar i Umeå 24-26 mars. Som OFFENTLIGA AFFÄRER förutspått blir det Eva-Lotta Löwstedt Lundell, VD på Sveriges Radios Förvaltnings AB, som tar över.

Hon föreslås av valberedningen väljas på två år. Men det blir stora förändringar även i övriga styrelsen, om valberedningens förslag går igenom. Bland de som föreslås för nyval är Henrik Karlsson, Helsingsborgs stad, Ebba Bertilsdotter, Malmö stad och Magnus Bernhardsson Alingsås kommun. Roger Himmelsköld, Uppsala Universitet, föreslås till fyllnadsval på ett år.
 
Ett antal ledamöter har ett år kvar på sin mandatperiod, eftersom man väljs på två år: Lill Sandberg, Sollentuna kommun, Louise Strand, Region Skåne, Martin Magnusson, Landstinget i Värmland, Helena Brynolfsson, Post-Nord AB. Två ledamöter har deltagit i styrelsearbetet i två år, och står på omval, Egil Nylén, Umeå kommun, samt Susanne Ekman, TioHundra AB. Bägge föreslås omväljas för två år till.

Till revisorer föreslås: Christina Nilsson, Ängelholms kommun,
Stefan Perdahl, Norrbottens läns landsting och Klas Lindström, Kammarkollegiet. Alla tre omväljs på ett år.

Valberedningen har bestått av Lisbeth Johnson, Halmstads kommun, Pia-Britt Hildebrand, Landstinget i Värmland och Maria Gil, Riksbanken.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *