Trots mycket information om klimatförändringar, stranded assets och lönsamhet görs för få miljöinvesteringar. Om information inte är tillräcklig – vad kan bidra till att styra investeringar från brunt till grönt? How can behavioral economics help explain the lack of green investments?MedverkandeSony Kapoor, Chef Re:define Henry Montgomery, Stockholm Universitet Maria Adenfelt, Entreprenörskapsforum Mark Sanders, Utrecht Universitet Ulrika Stavlöt, ForesFoton från seminarietTid1 juli 2014 klockan 11.00- 12.00PlatsGotlands Museum, FornsalenStrandgatan 14, Visby | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Trots mycket information om klimatförändringar, stranded assets och lönsamhet görs för få miljöinvesteringar. Om information inte är tillräcklig – vad kan bidra till att styra investeringar från brunt till grönt? How can behavioral economics help explain the lack of green investments?MedverkandeSony Kapoor, Chef Re:define Henry Montgomery, Stockholm Universitet Maria Adenfelt, Entreprenörskapsforum Mark Sanders, Utrecht Universitet Ulrika Stavlöt, ForesFoton från seminarietTid1 juli 2014 klockan 11.00- 12.00PlatsGotlands Museum, FornsalenStrandgatan 14, Visby

Trots mycket information om klimatförändringar, stranded assets och lönsamhet görs för få miljöinvesteringar. Om information inte är tillräcklig – vad kan bidra till att styra investeringar från brunt till grönt? How can behavioral economics help explain the lack of green investments?Medverkande
  • Sony Kapoor, Chef Re:define
  • Henry Montgomery, Stockholm Universitet
  • Maria Adenfelt, Entreprenörskapsforum
  • Mark Sanders, Utrecht Universitet
  • Ulrika Stavlöt, Fores
Foton från seminarietTid1 juli 2014 klockan 11.00- 12.00PlatsGotlands Museum, FornsalenStrandgatan 14, Visby

MER fores.se

Comments are closed