Nässjö 9 september 2014. Hon företräder en tanksmedja som inte bara tror att invandring är bra för Sverige – den är nödvändig. Men integration fungerar bara om vi tror att den fungerar. Anna Rehnvall, Stockholm, migrationschef för tankesmedjan Fores vill sprida kunskap om invandringen till Sverige.Läs hela artikeln | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nässjö 9 september 2014. Hon företräder en tanksmedja som inte bara tror att invandring är bra för Sverige – den är nödvändig. Men integration fungerar bara om vi tror att den fungerar. Anna Rehnvall, Stockholm, migrationschef för tankesmedjan Fores vill sprida kunskap om invandringen till Sverige.Läs hela artikeln

Nässjö 9 september 2014. Hon företräder en tanksmedja som inte bara tror att invandring är bra för Sverige - den är nödvändig. Men integration fungerar bara om vi tror att den fungerar. Anna Rehnvall, Stockholm, migrationschef för tankesmedjan Fores vill sprida kunskap om invandringen till Sverige.Läs hela artikeln

MER fores.se

Comments are closed