Det är få svenska myndigheter som har riktlinjer för hur de får kartlägga våra liv via facebook och andra sociala medier. Det visar en granskning som TV4 Nyheterna gjort. Ett av få undantag är Skatteverket – men lagen skyddar inte medborgarnas integritet.Längd 1:09Källa | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Det är få svenska myndigheter som har riktlinjer för hur de får kartlägga våra liv via facebook och andra sociala medier. Det visar en granskning som TV4 Nyheterna gjort. Ett av få undantag är Skatteverket – men lagen skyddar inte medborgarnas integritet.Längd 1:09Källa

Det är få svenska myndigheter som har riktlinjer för hur de får kartlägga våra liv via facebook och andra sociala medier. Det visar en granskning som TV4 Nyheterna gjort. Ett av få undantag är Skatteverket - men lagen skyddar inte medborgarnas integritet.Längd 1:09Källa

MER fores.se

Comments are closed