Vinnaren av eDiamond Award 2014 | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Vinnaren av eDiamond Award 2014

eDiamond_2014
Riksarkivet för en e-arkivlösning som resultat av projektet eARD.

Juryns motivering lyder:
Vinnaren av eDiamond Award 2014 har skapat en tjänst som lett till förenklad kommunikation och en ökad effektivitet inom organisationer och myndigheter, vilket på sikt även kommer att skapa effektivare kommunikation med medborgarna. Resultatet från projektet gynnar den offentliga sektorn på många sätt. Det har nu blivit lättare att föra över information mellan olika myndigheter och verksamheter, oberoende vem som är avsändare och mottagare. Detta har inte bara resulterat i besparingar i tid, utan även i pengar. Den vinnande e-tjänsten är unik då den är den enda i sitt slag och har väckt stort intresse inom och utanför Europa.
Med denna e-tjänst kan vi bevara vårt kulturarv.

Stort grattis Riksarkivet!

eDiamond Award
Ett pris instiftat av tidningen Offentliga Afförer som delas ut till den organisation som under året utvecklat tjänster som underlättat kontakten för Sveriges medborgare och företagare med fokus på nytta i sparad tid eller pengar för medborgare eller företagare. Med detta pris vill man belöna myndigheter, landsting och kommuner som skapat nytta för framtidens eMedborgare. Målsättningen är att bidra till att Sverige blir ett föregångsland inom området e-förvaltning, lokalt, regionalt, nationellt och globalt.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *