SKL Kommentus får ny chefsjurist | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SKL Kommentus får ny chefsjurist

Åsa Edman blir ny chefsjurist på SKL Kommentus. Hon kommer närmast från tjänsten som ämnesråd och utredare på Socialdepartementet i regeringskansliet.

Åsa Edman är bland annat välkänd som huvudsekreterare i Upphandlingsutredningen och har arbetat på Enheten för upphandlingsrätt. Hon har gedigen erfarenhet av LOU och kommunalrätt och är ledamot i Ägarprövningsutredningen och Överprövningsutredningen.

Thomas Idermark, VD SKL Kommentus  säger i en kommentar att man med Åsa Edman får en av Sveriges mest kunniga personer inom upphandlingsrätt. “Erfarenheterna från Upphandlingsutredningen och medverkan i framtagandet av de nya EU-direktiven på området kommer att vara till stor glädje för SKL Kommentus när de nya reglerna ska implementeras”, säger Idermark i pressmeddelande.

Offentliga Affärer har sökt Åsa Edman för en kommentar, men hon är på semester och tillträder sin tjänst den 8 december 2014. Vi avser att publicera en längre intervju med Åsa Edman i OFFENTLIGA AFFÄRER i början av 2015.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *