Barnminister Åsa Regnér träffade Nobels fredspristagare Kailash Satyarthi | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Barnminister Åsa Regnér träffade Nobels fredspristagare Kailash Satyarthi

Idag träffade barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér Nobels fredspristagare Kailash Satyarthi under ett möte på Socialdepartementet. Kailash Satyarthi har tilldelas priset tillsammans med Malala Yousafzai för sin kamp mot förtryck av barn och ungdomar, mot barnarbete och för alla barns rätt till utbildning. Efter mötet var det lunch på Rosenbad med statsminister Stefan Löfven samt statsråden Margot Wallström och Ylva Johansson.

Artikel: Sverige en global kraft för barnets rättigheter

Socialdepartementet, 12 december 2014

MER regeringen.se

Comments are closed