Upphandlare möts i Helsingborg | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Upphandlare möts i Helsingborg

Knappt har Sveriges största arrangemang på området, Upphandlingsdagarna, avhållits förrän SOI:s årsdagar är på tapeten.

I år hålls dagarna 20-22 april, från lunch till lunch. De utgör de offentliga inköparnas eget forum för nätverkande, årsmöte, seminarier, m.m. Bland seminarierna kan nämnas teman kring inköpsorganisationer, idéburen sektor samt sociala krav i upphandlingar.

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) håller i år sin årskonferens i Skånemetropolen Helsingborg, där inköpschef Henrik Karlsson, känd av OFFENTLIGA AFFÄRERS läsare, är ansvarig för förberedelserna. Till sin hjälp har han två grupper; en konferensgrupp som bl.a. arbetar med programmet, samt en lokal grupp som bl.a. tar sig an kvällarnas festligheter.

Nytt för i år är att några av landets bästa upphandlingsjurister tävlar om ”bästa kommande lagändring”, dessutom finns branschorganisationer på plats för dialog och möten. SOI Mitt, Norr och Syd kommer i seminarier att visa exempel från sina regioner.

Moderator är den skånske komikern Johan Wester.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *