Upphandlingsmyndighet på plats | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Upphandlingsmyndighet på plats

Precis som aviserats drog den nya Upphandlingsmyndigheten igång sin verksamhet den 1 september 2015.

– Vi hoppas kunna vara ute mer än hittills. Vi har befunnit oss i en ständig omorganisation, nästan. Nu vill vi snabbt kunna sätta organisationen och ge det stöd som vi vet vi är bra på. Det säger Anna Lipkin, t.f. enhetschef på den nya stödmyndigheten .

OFFENTLIGA AFFÄRER har fått en pratstund med Anna nu när ett viss lugn hunnit lägga sig efter första dagens invigning med mingel och prominenta gäster med civilminister Ardalan Shekarabi i spetsen.

– Vi ser vinsterna i att ha varit en del i Konkurrensverket. Nu ser med spänning, engagemang och glädje fram emot att bygga upp denna nya myndighet. Vi har befunnit oss i ständig omorganisation och önskar nu snabbt sätta organisationen och ge det stöd som vi vet vi är bra på, säger Anna Lipkin.

 

I kommande nummer av OFFENTLIGA AFFÄRER publiceras hela intervjun med henne. Där kommer även ett referat från invigningen av den nya myndigheten att kunna läsas, signerat Gunnar Lyckhage, som var på plats för vår räkning.

Bild: Anna Lipkin, t.f. enhetschef på Upphandlingsmyndigheten. Foto: Gunnar Lyckhage.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Nyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *