Anna Johansson och Åsa Regnér i möte för att stoppa missbruk av parkeringstillstånd för funktionshindrade | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Anna Johansson och Åsa Regnér i möte för att stoppa missbruk av parkeringstillstånd för funktionshindrade

Onsdagen den 23 september bjöd infrastrukturministern och barn-, äldre och jämställdhetsministern in berörda organisationer för att diskutera problematiken med missbruk och fusk av parkeringstillstånd för rörelsehindrade. De båda ministrarna delar på ansvaret för frågan, då regelverket kring parkeringstillstånd hamnar på Anna Johanssons bord medan Åsa Regnér ansvarar för funktionshinderfrågor. För att ta ett sammanhållet grepp om frågan deltog båda statsråden. Inbjudna till mötet var både brukarorganisationer samt representanter för den kommunala sektorn och parkeringsbranschen, bland annat Handikappförbundet och SKL. Också Transportstyrelsen medverkade.

Pressmeddelande från Näringsdepartementet, Socialdepartementet, Anna Johansson, Åsa Regnér

MER regeringen.se

Comments are closed