Varför görs inte lönsamma investeringar i energieffektiveserande åtgärder? | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Varför görs inte lönsamma investeringar i energieffektiveserande åtgärder?

SEMINARIUM Välkommen till lunchseminarium den 17 november om varför lönsammainvesteringar i energieffektivisering inte sker i den utsträckning man skulle kunna hoppas. Vi lanserar Christofer Skölds policy paper med förslag på hur miljöavskrivningar skulle kunna skapa incitament för företag att investera i energieffektiviserings åtgärder. Liknande modeller har med framgång implementerats i både Holland och på Irland, så vilka förutsättningar finns … Fortsätt läsa Varför görs inte lönsamma investeringar i energieffektiveserande åtgärder?

MER fores.se

Comments are closed