Paris angår dig: Tjäna pengar, cred och tid med grepp om klimatförhandlingarna | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Paris angår dig: Tjäna pengar, cred och tid med grepp om klimatförhandlingarna

Den mest konkreta, värdefulla klimattimmen! Inför klimatkonferensen COP21 i Paris bjuder Mattias Goldmann, VD för tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet, till seminarium på KompetensMässan i Stockholm. FNs klimatkonferens i Paris, COP21, startar den 30 november 2015. Målet är ett globalt klimatavtal undertecknat av världens samtliga stater – men processen dit är lång och kantas av många viktiga frågor, inte … Fortsätt läsa Paris angår dig: Tjäna pengar, cred och tid med grepp om klimatförhandlingarna

MER fores.se

Comments are closed