Uppföljning av COP21: Hur gick klimatmötet i Paris och vad innebär resultatet för näringslivet? | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Uppföljning av COP21: Hur gick klimatmötet i Paris och vad innebär resultatet för näringslivet?

SEMINARIUM Välkommen till NMC:s och Fores gemensamma frukostmöte om COP21 Vad blev egentligen resultatet i Paris? Hur ser fortsättningen ut? Hur påverkar utgången näringslivet? För att få svar har vi bjudit in följande talare som kommer att dela med sig av personliga analyser, iakttagelser och reflektioner från COP21: Anna Lindstedt, Sveriges klimatambassadör och chefsförhandlare i … Fortsätt läsa Uppföljning av COP21: Hur gick klimatmötet i Paris och vad innebär resultatet för näringslivet?

MER fores.se

Comments are closed