Svensk jurist prisad internationellt | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svensk jurist prisad internationellt

Anna Ulfsdotter Forssell på advokatfirman Delphi är som enda svensk advokat utsedd i kategorin Projects & Procurement i Client Choice Awards. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Anna har arbetat på Delphi i 13 år och är framför allt specialiserad inom rättsområdet offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna.

OFFENTLIGA AFFÄRER ringde upp för en pratstund.

Grattis! Hur känns det?
Det känns roligt och hedrande. Jag ser det som ett kvitto på att klienterna gillar det sätt på vilket vi jobbar. Det är feedback som uppskattas.

Anna Ulfsdotter Forssell menar attengagemanget i de ärenden och mål som klienterna har är avgörande.

– Av kommentarerna att döma så ser det ut som att detta uppskattas. Vi visar ett genuint intresse för deras situation, helt enkelt. Jag har ofta pratat om samarbete, om att jobba ihop. Tillsammans driver vi någonting framåt så att det blir en bra upphandling eller ett vinnande kontrakt i slutänden.

Till sist påminner Anna om sin devis: ”Se inte LOU som ett hinder utan ett verktyg för en bra affär!”

Utmärkelsen tilldelas advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är enbart bolagsjurister som betygsätter advokaterna.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Juridik

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *