Ungdomsförbunden: Höjda skatter fel väg för Alliansen | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ungdomsförbunden: Höjda skatter fel väg för Alliansen

Alliansen ­behöver ta Sveriges utmaningar på allvar. I det ingår inte att ­använda vänsterregeringens ­lösningar med högre skatter, skriver ordförandena för Alliansens ungdomsförbund, som ­hellre vill se systemreformer.

Det skriver företrädare för allianspartiernas ungdomsförbund på debattplats i Svenska Dagbladet den 26 April 2016.

Alliansen gav förra veckan beskedet att man för att klara ”krona för krona-principen” öppnar för ett antal skatte­höjningar. De ekonomiska talesperso­nerna pekade bland annat ut skatte­höjningar på finans­sektorn, bilar, alkohol och tobak. Men Sveriges höga skattetryck är problemet, inte målet, skriver de fyra.

Läs hela artikeln här

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Återpublicerat

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *