Politiker bör lära om upphandling | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Politiker bör lära om upphandling

– Åk dit! Lär mer! Det säger Ulf Samuelsson (S), politiker och ledamot i Tekniska nämnden i Borås stad. Han ångrar inte en sekund att han börjat åka på Upphandlingsdagarna och menar att han lärt sig massor.

Men varför är han så ensam som politiker på Upphandlingsdagarna? Det undrar han nu och tycker att fler förtroendevalda borde ta chansen och lära sig mer om ett av de viktigaste områdena i den kommunala ekonomin.

– Jag har lärt mig mycket genom att bara vara där och fått blodad tand att fortsätta. Offentlig upphandling är ju en av våra viktigaste frågor som tyvärr inte fått ett tillräckligt gott rykte. Lokala politiker bör ha god kunskap om detta. Här kan vi tjäna pengar och spara skattepengar, menar Ulf Samuelsson.

Läs hela intervju i nr 3 (2016) av OFFENTLIGA AFFÄRER.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *