Fredrik Reinfeldt till Offentlig Chef | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fredrik Reinfeldt till Offentlig Chef

Ibland är det ensamt att vara ledare och chef. Därför arrangeras årligen Offentlig Chef, Sveriges största konferens och mötesplats för ledare verksamma inom kommun, landsting, myndigheter och offentligt ägda bolag.

Arrangemanget hålls i Uppsala den 18-19 januari 2017 och syftet är att deltagarna ska hämta ny energi, utvecklas som ledare, inspireras och utbyta erfarenheter med andra i liknande roller. Detta möjliggörs genom att deltagarna får ta del av de främsta ledarnas erfarenheter och kan låta sig inspireras i det egna ledarskapet.

Årets konferens bjuder bland annat på föreläsare som: Fredrik Reinfeldt; fd statsminister, Laura Hartman; ordförande i regeringens tillitsdelegation, Eva Hamilton, fd VD, Sveriges television, Madeleine Sjöstrand, förbundsdirektör, Kommunförbundet Stockholms län, Staffan Isling, regiondirektör, Region Uppsala.

Anmäl dig och ta del av hela programmet här: http://offentligchef.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Nyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *