Artvise utökar i Sörmland | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Artvise utökar i Sörmland

Oxelösunds kommun har valt att komplettera sitt stöd för ärendehantering med Artvise Contact center.

Syftet är att ytterligare förbättra det upprättade kommuncentret och erbjuda service i världsklass med trevligt, professionellt och situationsanpassat bemötande, heter det i ett pressmeddelande. Med funktioner som hänvisning, röstbrevlåda, callback och automatisk telefonist kommer systemlösningen både att effektivisera och avlasta medarbetare i kommunens kommuncenter, heter det.
Lars Ögren, VD på Artvise AB ser stor potential och efterfrågan i den nya programvaran och är mycket glad över att Oxelösunds kommun väljer Artvise.

IT-bolaget Artvice AB levererar lösningar, produkter och tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik tillsammans med sina kunder.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *