OA-profil till SOI-dagarna | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

OA-profil till SOI-dagarna

Ziyene Melki, upphandlare i Malmö Stad, vinnare av genikampen i SVT och PROFIL i senaste numret av OFFENTLIGA AFFÄRER, är en av talarna på SOI:s årskonferens i slutet av april.

Programmet som tidigare varit preliminärt är nu i det närmaste klart, framgår det av SOI:s webbplats. Sveriges Offentliga Inköpare samlas varje år på våren för att höra om det senaste på upphandlingsområdet samt utse Årets inköpare.

Ziyene Melki ska berätta om hur Malmö stad hanterat bristande kvalitet i tjänsten som utförts av en städleverantör. Uppföljning, hävning av avtal och förkastande av anbud p.g.a. bristande yrkesskicklighet är några av händelserna. Deltagarnai får ta del av Malmö stads erfarenhet och lärdomar av en intressant och händelserik process, meddelar SOI.

Ardalan_Shekarabi
Civilministern medverkar
Även civilminister Ardalan Shekarabi deltar och presenteras som ”ministern som brinner för upphandling”. Han ska berätta om det kommande lagstiftningspaketet och presentera hur implementeringen av regeringens nationella upphandlingsstrategi fortgår. Presentationen följs av ett samtal som leds av moderator Gabriella Ahlström.

Läs mer om årsdagarna via länken: http://konferens.soi.se/

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *