Regelkrånglet stoppar inre marknaden | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Regelkrånglet stoppar inre marknaden

Design- och belysningsföretaget Watt & Veke sliter med administrationen för att sälja på EU:s inre marknad. Just nu drabbar byråkratin producentansvaret och återvinningen av elprodukter. ”Det inte är så öppet som man kan önska”, säger vd:n Johan Pehrson i Svenskt Näringslivs Nyhetsbrev.

Läs mer via länken:
https://www.svensktnaringsliv.se/fragor/regelkrangel/regelkranglet-satter-stopp-pa-inre-marknaden_668829.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=2017-04-05&utm_campaign=nfsn&sid=904205206

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Återpublicerat

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *