Framtidens arbetsförmedling: Bättre anställningsstöd | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Framtidens arbetsförmedling: Bättre anställningsstöd

Seminarium: Det finns en lång rad anställningsstöd och alla, inklusive Arbetsförmedlingen, tycks vara överens om att systemet har blivit oöverskådligt och ineffektivt. I vilken riktning borde stöden reformeras och hur passar det in i en eventuell större reform av Arbetsförmedlingen och andra delar av arbetsmarknadspolitiken?Medverkande på seminariet: - Ylva Johansson (S), arbetsmarknadsminister - Mikael Sjöberg, generaldirektör, Arbetsförmedlingen - Anders Forslund, professor och biträdande chef, IFAU - Lars Calmfors, professor emeritus, forskare vid IFN och vetenskaplig rådgivare, Fores - Martin Ådahl, chefsekonom, CenterpartietTid: Fredagen den 8 september kl. 10–11 Plats: Fores Kungsbroplan 2, 112 27 Stockholm

MER fores.se

Comments are closed