Det offentliga ledarskapet bortom idag | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Det offentliga ledarskapet bortom idag

Dagens chefer inom offentlig verksamhet har många utmaningar framför sig i en föränderlig värld. Hur ska man hinna med den digitala utvecklingen? Vad gör offentlig verksamhet framgångsrikt? Hur kan man som chef utveckla sig själv och sin personal inför framtiden?

Idag lanserar vi programmet för Offentlig Chef 2018 där temat är Det offentliga ledarskapet bortom idag. Här finns en mängd panelsamtal och föreläsningar att ta del av för att du ska kunna utvecklas som chef och beslutsfattare. Dessutom finns det många chefer att utbyta erfarenhet med då Offentlig Chef är Sveriges största mötesplats för chefer inom offentlig sektor.

Några höjdpunkter ur programmet:

Det nya globala landskapet – en föreläsning om det internationella läget, ledarskap, värderingar och förhandling

Jan Eliasson, diplomat och fd vice generalsekreterare för FN

Interaktiv debatt: Ledarskap och styrning för framtiden – så blir det när väljarna sagt sitt

Ardalan Shekarabi, Civilminister och Anders W Jonsson, vice partiledare och gruppledare i Centern

De nominerade till Årets Offentliga Chef 2017

Ta del av de främsta ledarförmågorna och se vem som vinner det prestigefyllda priset Handslaget och blir Årets Offentliga Chef.  Det här är ett pris instiftat av Offentliga Affärer som delas ut under banketten för Offentlig Chef 2018 den 17 januari i Uppsala.

Läs mer om programmet här!

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *