Årets kommunikatör är Linus Mattisson | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Årets kommunikatör är Linus Mattisson

Vinnaren av Megafonen 2017 har utsetts ikväll under banketten på Publikom i Stockholm. Priset är instiftat av Offentliga Affärer och tilldelas den kommunikatör som för en offentlig organisation särskilt bidragit till goda resultat kring verksamhetens kommunikationsuppdrag.

Vinnaren som blev ”Årets kommunikatör” är Linus Mattisson på Örebro kommun med motiveringen:

Med berättelsen och smartphonen i fokus har Linus Mattisson med små medel skapat stort genomslag med sin digitala kommunikation för Örebro kommun. Han ligger bland annat bakom ett av Sveriges mest virala FB-inlägg 2017 och med Instagramkontot Tillbakablick Örebro har han använt arkivbilder från Örebros stadsarkiv och växlat mellan hur det ser ut idag.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *