Digitalisering och disruptiv innovation | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Digitalisering och disruptiv innovation

Framtidens o entliga förvaltning kommer att bygga på helt nya förutsättningar. Förutsättningar som är så annorlunda att verksamheten måste byggas om från grunden. Digitalisering är alltså inte en ny komponent i o entlig verksamhet, det är en ny spelplan för hela samhället. Troed Troedsson, Framtidsanalytiker med fokus på innovation och omvärld

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER eFörvaltningsdagarna 2017

One Response

Kommentera
  1. Jenny
    Nov 12, 2017 - 09:25 f m

    Hur ska företag kunna bygga system för att anpassa sig till GDPR om ingen standard är satt för i vilket format man behöver anpassa sig till vid import och export av filer? Det är ju helt avgörande att man sätter en standard för att detta ska funka i praktiken?

    Vänliga Hälsningar/ Jenny

    Reply

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *