Publikom 2017: Att byta riktning och självbild i en kommun | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Publikom 2017: Att byta riktning och självbild i en kommun

Vallentuna ligger centralt i en av världens mest expansiva och innovativa regioner – mellan Stockholm, Uppsala och Arlanda. Beslut har fattats om en helt ny riktning med fokus på attraktivitet. Grunden för utveckling är mötet mellan människor och förmågan att attrahera talanger, kompetens, nytänkande och investeringar. Hur kan Vallentuna växa hållbart, långsiktigt och attraktivt? Henrik Kelfve, Kommunikationschef, Vallentuna Kommun & Parisa Liljestrand, KSO, Vallentuna Kommun.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *