Publikom 2017: Generation Z – Förstå dem för att nå dem! | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Publikom 2017: Generation Z – Förstå dem för att nå dem!

Generation Z är postmillenium-generationen, de som är födda cirka 1995-2015. Det är den första generation som alltid levt med mobiltelefon, socialt nätverkande och onlinevideo. Förståelsen av deras digitala vanor och hur dessa förändrar och påverkar andra områden i deras liv är väsentlig om du vill positionera ditt varumärke i den här gruppen, kommunicera med dem och rekrytera dem i en snar framtid. Katarina Graffman, Doktor i antropologi.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *