Publikom 2017: Så tar ni initiativet i mediekrisen | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Publikom 2017: Så tar ni initiativet i mediekrisen

För den som arbetar i en förtroendebransch och granskas av media blir det allt viktigare att ta ansvar och öppet berätta om eventuella missförhållanden eller fel som begåtts. Hur kan man vara proaktiv när tiden är knapp och kunskapsläget är oklart? Ska man vänta tills krisen blåser över, eller är det bättre att ta egna initiativ? Hur kan öppenhet och ansvarstagande minska skadan? Pär Daléus, Ansvarig för kriskommunikation, Westander, Doktor i statsvetenskap

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *