Vi skriver avtal | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Vi skriver avtal

Under hösten har UpphandlingsCenter – Falun Borlänge Regionen genomfört en upphandling av upphandlingskonsulttjänster. Vi är stolta över att ha fått avtal inom delområdet Juridisk rådgivning – Avtalsrätt och upphandlingsjuridik.

Det ska bli mycket spännande att arbeta med UpphandlingsCenter – Falun Borlänge Regionen säger Gustav Blomberg den upphandlingskonsult från AffärsConcept som kommer att arbeta med de upphandlingsprojekt som ska genomföras.

UpphandlingsCenter Falun Borlänge-regionen är en gemensam upphandlingsorganisation för de samverkande kommunerna Falun, Borlänge, Ludvika, Gagnef, Säter och Hedemora.

MER regeringen.se

Comments are closed