Louise Strand ny ordförande i Innovation Skåne | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Louise Strand ny ordförande i Innovation Skåne

Louise Strand har valts till ny styrelseordförande för det regionala innovationsbolaget Innovation Skåne. Louise är inköpsdirektör i Region Skåne och har omfattande erfarenhet från innovationsområdet, samt har varit ledamot i Innovation Skånes styrelse sedan i våras.

– Det är oerhört inspirerande att få bidra till en organisation som arbetar för att stärka innovationskraften i Skåne, både i näringsliv och i offentlig sektor. Innovation Skåne har en unik position där man stödjer såväl växande startups som innovativa välfärdstjänster, säger Louise Strand i ett pressmeddelande.

Louise Strand har en bakgrund som jurist med erfarenhet från både advokatbyrå och försäkringbolag. Sedan 2012 är hon inköpsdirektör i Region Skåne där hon bland annat drivit frågor om innovationsfrämjande inköp och innovationsupphandling.


Innovationsvänliga upphandlingar

– Louise Strand har gedigen kompetens och bred erfarenhet inom ledarskap och innovation. Hon har varit instrumentell vad gäller tillkomsten av innovationsvänliga upphandlingar, något som öppnar upp för nya lösningar och entreprenörsdrivna bolag. Jag ser mycket fram emot samarbetet, säger Joakim Nelson, vd för Innovation Skåne.

Louise Strand är styrelseledamot i Innovation Skåne sedan maj 2017 och efterträder Joakim Nelson som styrelseordförande. Joakim Nelson tillträdde som vd för Innovation Skåne den 1 november i år.

Louise Strand.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

One Response

Kommentera

    Trackbacks/Pingbacks

    1. Louise Strand ny styrelseordförande för Innovation Skåne | Innovation Skåne

    Kommentera

    Your email address will not be published. Required fields are marked *