Livesändningar från Offentlig Chef och Offentlig Ekonomi | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Livesändningar från Offentlig Chef och Offentlig Ekonomi

I nästa vecka 17-18 januari kör Offentlig Chef  igång i Uppsala, mötesplatsen för chefer inom offentliga Sverige. Vi är på plats och sänder dessutom live som ni kan se här på vår startsida. Vi sänder även de föreläsningar från Offentlig Ekonomi, mötesplatsen för offentliga ekonomer, som går parallellt med Offentlig Chef. 

Det bästa är förstås att uppleva detta på plats för det är så mycket mer än föreläsningar och seminarier. Det är framförallt en mötesplats där man träffas och utbyter erfarenheter, men om ni har förhinder att vara på plats och vill se någon av de fantastiska föreläsningarna så finns det möjlighet att se dem live här! Gå in på www.offentligchef.com och läs programmet, där kan du också hitta Offentlig Ekonomi som ett parallellt spår. Förhoppningsvis ses vi på plats eller så ser ni oss här inne på www.offentligaaffarer.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *