Bättre beslutsstöd genom att nyttja e fakturans dolda potential | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bättre beslutsstöd genom att nyttja e fakturans dolda potential

Snabb, kostnadseffektiv, säker, miljövänlig och så vidare. Ni känner säkert igen de sedvanliga argumenten när det gäller e-fakturans positiva sidor, men den äger oändligt fler egenskaper. Det finns mängder med information att dra nytta av. Men hur använder jag och får fram datan som finns i e-fakturan? Du får under den här seminariepunkten konkreta tips hur du kan kombinera data med hjälp av Business Intelligence och om elektronisk fakturahantering. Med e-faktura öppnas möjligheterna för nya beslutsstöd inom hela inköp-till-betalningsprocessen.
Sabina Johansen, Strategisk rådgivare, Inexchange & Malin Larson, Strategisk rådgivare, Inexchange

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *