Interaktiv Debatt: Ledarskap och styrning för framtiden | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found
– Så blir det när väljarna har sagt sitt

Interaktiv Debatt: Ledarskap och styrning för framtiden

Delta i en högaktuell och interaktiv debatt med utgångspunkt i det kommande valet. Vad vill egentligen regering och opposition se för förändringar i styrningen av det offentliga? Hur skall vi hantera utmaningarna och vilka möjligheter erbjuds ledarna i sitt arbete? Ställ dina frågor direkt till de ansvariga politikerna.
Ardalan Shekarabi, Civilminister (Annelie Roswall Ljunggren statssekreterare ersatte Ardalan Shekarabi); Anders W Jonsson, Vice partiordförande, Centerpartiet; Jessica Polfjärd, Riksdagsledamot & fd. gruppledare, Moderaterna

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *