Osminkat samtal om ledarskap i skuggan av det mediala bruset | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Osminkat samtal om ledarskap i skuggan av det mediala bruset

Ett aktuellt och osminkat samtal med generaldirektör Mikael Sjöberg om konsten att driva Arbetsförmedlingens förändringsarbete, ledarskap och kulturförändring samtidigt som medierna granskar dig. Hur påverkas du i din chefsroll? Vart hittar man kraften att genomföra uppdraget? Hur kan man förhålla sig till medier och samtidigt behålla fokus på huvuduppdraget? Vad blir dina viktigaste prioriteringar? Mikael Sjöberg, Generaldirektör, Arbetsförmedlingen i samtal med Erik Blix

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *